Stian blogger?! oO

Siden det faktisk skjer litt nå om dagen så kan jeg jo være så snill å prøve og underholde de 3-4 folka som av og til titter innom her med litt lesestoff!

Jeg har satt igang med siste storprosjekt i min (nåværende) leilighet… KJØKKEN!

Jeg hadde egentlig planer om å spare opp penger til dette, men kriblingen i magen min vant igjen som vanlig og dermed ble (enda) et lite forbrukslån født for å ta seg av jobben.

Kjøkkenet slik det har vært hittil er noe jeg er utrolig misfornøyd med. Stygge, slitte skap, dører som henger litt løst og generellt lite skapplass. I tillegg har jeg et gulv man bare kan klø seg i hodet over hvordan i allverden noen klarte å prestere og finne ut av at «ja, dette gulvet var jaggu helt supert for et kjøkken!». For de som ikke har sett det så er det fliser av type «utendørs»-fliser. Oransje/rødaktige med riller i så man ikke skal skli…. Dette har gjort kjøkkenet til en sann fryd å vaske (NOT!). Dette gulvet skal pigges opp så hardt at det aldri kan brukes til noe igjen!

Anyhooooooooooo…. Prosjektet er igang og jeg har bestillt kjøkken fra HTH. Det blir sykt bra 😀 Jeg har fått hjelp av stebroren min til å kappe ut en stor flik av kjøkkenveggen slik at jeg får åpen kjøkkenløsning mot stua.

I slutten av forrige uke begynnte jeg å rydde bort ting fra stua da jeg i samme slengen som jeg tar kjøkkenet skal få helsparklet vegger i gang og stue. Skal bli deilig å få bort det fæle mønsteret fra glassfiberstria.

Nå står alt av CD-hyller og ymse annet stasha inne på rommet mitt, så er ganske trangt der nå….

Victor var supersnill og kjørte meg til Ski Bygg i går hvor jeg plukket ut et sweet laminatgulv som ser ut som sorte fliser. Tror det kommer til å passe perfekt med resten av kjøkkenet!

I går kveld begynnte jeg å rive kjøkkenet og fant noe lite digg inne i hjørnet hvor det ikke var noe skap, kun tettet igjen.

      

MASSE SPINDELVEV!!! Godt at leieboerne der enten er daue eller har flytta ut  *grøss*

Det er hvertfall statusen på kjøkkenet så langt!

4 kommentar to “Stian blogger?! oO”

 1. Ugle Says:

  Ikke prøv å troll oss! Alle vet at du ikke vasker!

 2. amm0 Says:

  OMG den edderkoppen som bodde der kunne jo spist deg levende!!!! *grøss*

 3. marinath Says:

  Men er det ferdig nååå? DU må poste bilder!

  • skrangle Says:

   Langt ifra ferdig… Ting tar alltid mer tid enn det man tror 😛 Holder på å legge nytt gulv nå, så skal jeg hente kjøkkenet på Lørdag, men må vente en ukes tid eller to før han som skal montere det opp kan begynne :S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: