Stor update! :P

Siden jeg sitter her og ikke kan gjøre så mye annet for dagen så er det vel like greit med en update?

Jeg har vært så heldig å bli operert for brokk i begynnelsen av denne uka.

Det hele startet med at jeg bare skulle en tur innom legen for å sjekke om det var noe jeg kunne gjøre mot smertene jeg hadde i magen (skulle gjøre dette på vei til trening, haha). Møtte opp på Ryen Legevakt og regnet med at dette skulle gå fort, etter 2t og 30 min får jeg beskjed om å ta taxi ned til Ullevål Sykehus med en gang. Jeg regnet med at det kun var for at legen ville ha en gastrolege til å se på det (spesialist) så jeg tenkte «oh what the hell», slang meg i taxien og kjørte ned til Ullevål.

Der ble jeg liggende på en sykeseng i akuttmottaket i 45-60min før det kom en gastrolege og trykket litt på magen min… veldig ubehagelig btw.

Fikk deretter beskjed om at han måtte operere noen andre og så skulle jeg få smertestillende og avslappende medisiner slik at han kunne gå litt hardere til verks etter den andre operasjonen. Her begynner da morroa……

Etter en stund kommer det en sykepleier (tydeligvis ganske fersk… og hot forøvrig :P) som skal sette i en kanyle så jeg kan få drugs intravenøst. Jeg får litt smertestillende og litt avslappende medisiner men klager på at det gjør ganske vondt i armen min rundt der kanylen er satt. Hun spør meg så etter noen minutter om jeg føler meg trøtt etc og jeg merker jo ingenting så jeg får tilsvarende dose en gang til…. fremdeles ingen virkning.

Så kommer gastrolegen fra sin operasjon og skal se på meg. Jeg er da fremdeles ikke bedøvet fordi sykepleieren har satt i kanylen feil så alt som døttes inn intravenøst legger seg rett i venstrearmen min istedenfor å bli distribuert gjennom blodåren hun skulle sette den i.

Her begynner det verste smertehelvete jeg noen gang har opplevd. Legen går hardt til verks å prøver og dytte brokken på plass med tomlene sine. Forestill dere at det gjør så vondt at det like gjerne kunne vært en kniv han drev og stakk meg med i magen. Dum som jeg er så tenker jeg at «satan, gjør det så vondt når jeg er bedøvet så vil jeg ikke tenke på hvor vondt dette hadde gjort om jeg ikke var det» (og det var jeg jo ikke!!). Etter en 15min med smerte fra en annen verden kommer legen frem til at dette må opereres. Så sykepleieren setter drypp i kanylen for at jeg ikke skal bli dehydrert og jeg blir etterhvert trillet opp til operasjonssalen.

Klokken er nå rundt 00:30 natt til Tirsdag og jeg har ikke spist siden lunsj på jobben.

Jeg blir strippet ned til ingenting (under laken såklart) og trillet videre inn til der jeg skal opereres. Jeg blir barbert både her og der, beina mine blir låst fast i benken for at jeg skal ligge mest mulig med ro og etterhvert så kommer anestesilegen inn for å hjelpe til med narkosen. Det første han sier er at dette dryppet var forferdelig dårlig og plassert på et veldig dumt sted hvor det er vanskelig å sette riktig. Dette forklarer hvorfor jeg ligger i et par minutter og venter på at narkosen skal slå inn (noe den ikke gjør siden narkosen går jo bare rett i armen min istedenfor i blodåren). Han setter en ny kanyl lengre opp på armen og flytter røret over dit og jeg slokner etter 5 sekunder.

Når jeg våkner opp er kl 7 på morningen og jeg har forbanna vondt i halsen og venstre armen (kjenner ikke magen så mye enda). Narkose er sinnsykt kraftige saker og det tar sikkert noen timer før jeg er helt våken. Da kommer legen til meg og forklarer hva som har hendt i forhold til armen min. Den er hoven og gjør forbanna vondt bare jeg ser på den. Dette skyldes jo da at jeg har store mengder med veske som bare ligger der og koser seg (som i tillegg er irriterende på hud, mmmmmm).

Det skjer også masse annet dritt der som jeg ikke skal plage folk med men jeg får hvertfall dra derfra Tirsdag ettermiddag, sta som jeg er. Det å reise seg opp fra senga, få på seg klær og bli med fattern ut til bilen er en lite morsom opplevelse. Vel hjemme er det rett på plass i den nye go’sofaen min og jeg er så forbanna glad at jeg fikk den før dette. Med den gamle sofaen hadde dette vært et enda større mareritt.

Dagene frem til i dag har vært lite morsomme og jeg føler konstant at magen min skal sprekke. Dette skyldes bla at de blåser inn luft (vil helst ikke vite i hvilken åpning de blåser det inn… :P) i magen og den kommer ikke ut av seg selv 😛

Smertestillende fungerer heller ikke for denne type smerte så her gjelder det bare å holde ut 😉 Trasker rundt som en gammel fjert i huset.

Smertene i armen har heldigvis gitt seg nå, men magen er alt annet enn morsom.

Fikk lov til å dusje igjen i går og da fikk jeg byttet plaster også. Navlen ser helt fucka ut, så for de som er nyskjerrige, her er et bilde:

Aner ikke hvordan jeg skjuler bilde sånn at folk som ikke vil se kan få slippe, så deal with it suckers!

Ellers takk til Steffen, Sindre og Miriam som har giddi å besøkt en whiny bastard som meg mens jeg kjeder meg hjemme! 🙂

Satan, dette ble en stor update!

5 kommentar to “Stor update! :P”

 1. Skrekkugle Says:

  Sexy bilde! Har onanert hardt i 5 timer nå så begynner å bli litt sår. Du er den heldigste jeg veit om i hele verden!

  Blogge blogge 😀

 2. skrangle Says:

  Du skulle vel likt å putte noe inn der du ja, ekle mannen 😉

 3. amm0 Says:

  Dæven Stian, stakkars deg!!

  Og utrolig bra at det tar x antall timer før de skjønner at du ikke har fått smertestillende….jeg trodde det var standard at hvis noen «nye» setter slike kanyler, så sjekker noen med mer erfaring?!

  Hos meg så sprøytet de vann gjennom, for å sjekke om den satt riktig 😛

 4. marinath Says:

  tror jeg hadde dødd om det skjedde meg meg :S

 5. skrangle Says:

  Flaks for deg at det skjedde med meg istedenfor da 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: